هوش‌های چندگانه گاردنر

در این آزمون استعداد و توانمندی شما در هفت نوع هوش مورد ارزیابی قرار گرفته و به شما می‌گوید که در کدام هوش ها توانمند ترید و از کدام هوش ها برخوردارید. تست هوش چندگانه گاردنر ای سنج، علاوه بر تفسیر اختصاصی 9 هوش اصلی «تفسیرهای ترکیبی»، «تمرین های عملی»، «بازی ها»، «شخصیت های معروف»، «کتاب های مرتبط»، «فایل های صوتی» و «مشاغل مهم» را به شما ارائه می دهد.

تعداد سوالات

90 عدد

زمان تقریبی

10 دقیقه

مبلغ آزمون

55,000 تومان

چرا باید تست هوش های چند‌گانه گاردنر رو انجام بدیم؟

تست هوش گاردنر یک آزمون هوش چندگانه است که با استفاده از آن می توانید 9 جنبه مختلف هوش خود را ارزیابی کنید:

  1. هوش موسیقیایی
  2. هوش منطقی ریاضی
  3. هوش طبیعت گرا
  4. هوش هستی شناسی
  5. هوش بین فردی
  6. هوش بدنی جنبشی
  7. هوش تجسمی
  8. هوش کلامی/زبانی 
  9. هوش درون فردی

تست هوش گاردنر چیست؟

تست هوش چندگانه گاردنر نشان می دهد که دیدگاه های روانسنجی سنتی نسبت به سنجش هوش بسیار محدود است. گاردنر برای اولین بار در کتاب خود در سال 1983 با عنوان “چارچوب های ذهن: نظریه هوش چندگانه” نظریه خود را تشریح نموده و در آنجا اظهار می دارد که همه افراد انواع مختلفی از هوش را دارند.

گاردنر ابتدا هشت هوش را مطرح نموده اما پس از آن هوش هستی شناختی را نیز پیشنهاد می کند. تستی که ای سنج برای ارزیابی هوش چندگانه انتخاب نموده است آخرین نسخه پرسشنامه استانداردی می باشد که توسط والتر مک کنزی تهیه شده است.

کاربرد های تست هوش گاردنر

تست هوش گاردنر آزمون بسیار پرطرفداری در سراسر جهان است. این تست بیش از اینکه یک آزمون هوش باشد، تست استعدادسنجی است. در زیر بیشترین کاربردهای تست هوش گاردنر را می آوریم:

  •  انتخاب شغل – آگاهی از توانایی ها و ویژگی های برجسته برای انتخاب شغل مناسب
  •  مشاوره تحصیلی- انتخاب رشته با توجه به استعدادها و ویژگی های بارز
  •  مدیریت کارکنان- غربالگری و مدیریت بهتر پرسنل بر اساس توانایی ها و استعدادها
  •  خودشناسی- آگاهی از قابلیت های فردی خود برای داشتن  زندگی بهتر و سنجیده تر
  •  مطالعات و پژوهش ها- بررسی های علمی و کشف تاثیر انواع هوش بر سایر ویژگی ها

انواع هوش گاردنر را بیشتر بشناسید

  • هوش موسیقیایی:

این هوش با درک بالا نسبت به صداها، ریتم ها، آهنگ ها و موسیقی ارتباط دارد. افرادی که این هوش را دارند معمولا پتانسیل های خوبی درشناخت زیر و بمی صداها داشته و این می تواند سرعت یادگیری آواز خواندن، نوازندگی و آهنگسازی را در آن ها تسریع نماید.

  • هوش منطقی ریاضی:

این بخش از هوش با منطق، تفکر انتزاعی، استدلال، درک اعداد و تفکر انتقادی مرتبط است. افراد با هوش بالای منطقی ریاضی توانایی بالایی در درک اصول زیربنایی مسائل و روابط علی پیچیده دارند.

  • هوش طبیعت گرا:

فرادی که این نوع هوش در آن ها بالا می باشد، بیشتر با طبیعت هماهنگ هستند و اغلب علاقه مند به پرورش، کاوش در محیط و یادگیری در مورد سایر گونه ها هستند. گفته می شود که این افراد حتی از تغییرات نامحسوس در محیط خود آگاه می باشند.

  • هوش هستی شناسی:

هوش وجودی شامل توانایی فرد در استفاده از ارزشهای جمعی و شهود برای درک دیگران و دنیای اطراف خود است. افرادی که در این هوش برتر هستند توانایی بالایی در تامل و ژرف اندیشی نسبت به جهان هستی دارند.

  • هوش بین فردی:

کسانی که هوش بین فردی قوی دارند، در درک و تعامل با افراد دیگر خوب عمل می کنند. این افراد در ارزیابی احساسات، انگیزه ها، تمایلات دیگران مهارت دارند.

  • هوش بدنی جنبشی:

افرادی که در این هوش نمرات یالایی دارند در انجام حرکات بدن، کنترل و حفظ تعادل جسمانی عملکرد مطلوبی دارند. این افراد هماهنگی چشم و دست بالایی داشته و این هوش باعث می شوند بتوانند حرکات فیزیکی پیچیده را به خوبی انجام دهند.

  • هوش تجسمی:

افراد با هوش بالای در این بخش در تجسم چیزها و پدیده ها توانایی بسیار بالایی دارند.این افراد معمولا در جهت یابی، استفاده از نقشه ها، درک نمودارها، تصاویر و فیلم ها عملکرد بالایی دارند.

  • هوش کلامی/زبانی:

این افراد قابلیت خوبی در درک کلمات و زبان ها دارند. این افراد معمولا در خواندن، نوشتن، گفتن داستان ها و به یاد آوردن کلمات توانایی بالایی دارند.

  • هوش درون فردی:

افرادی که هوش درون فردی بالایی دارند نسبت به احساسات، هیجان ها و انگیزه های خودآگاهی خوبی دارند. این افراد از خود اندیشی، رویاپردازی و ارزیابی نقاط قوت و ضعف خود لذت می برند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×

ورود / عضویت

لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید